Netipična holivudska ljubavna priča Matthewa McConaugheyja i Camile Alves

Zabavni magazin

Foto: AFP

Ovo je definitivno netipična holivudska ljubavna priča, a dogodila se između holivudskog zavodnika Mathewa McConaugheyja i njegove 12 godina mlađe brazilske manekenke Camile alwes. Prije nego što su se upoznali glumac nije uopšte maštao o braku, ali ipak zavodljivoj Camili nije mogao odoljeti.

Svoju šestogodišnju vezu ozakonili su 2012. godine, a prije braka dobili su sina Levija i kćerkicu Vidu. Poslije vjenčanja porodica je postala bogatija za još jednog člana porodice, sina Livingstona.

– Dok nisam upoznao svoju suprugu, bio sam neuhvatljiv – tim je riječima vjerojatno najbolje opisao samog sebe holivudski glumac Matthew McConaughey, a sada je već sedam godina u sretnom braku.

 

Par se upoznao 2006. godine u noćnom klubu na Sunset Bulevardu. McConaughey je tada imao 37, a Camila Alves 24. Kako je kasnije i sama priznala, kada ga je vidjela, nije imala pojma da je riječ o slavnom glumcu, jer se skrivao iza predimenzionirane brade i velikog šešira. Camila je priznala da u njihovom slučaju nije bila ljubav na prvi pogled, ali Matthew McConaughey nije nikada krio da je bio opčinjen njenom ljepotom.

Popularni glumac dok je za svoje prijatelje pravio ukusne kontele, među kojima je bio i bivši biciklist Lance Armstrong, ugledao je atraktivnu crnku. Sjela je nasuprot njega, a on je svim silama pokušao privući njezinu pažnju. Nakon što nije uspio ustao je, odšetao do nje i zamolio nju i njezine prijateljice da im se pridruže.

 

Razgovor, u kojem je ona govorila na materinjem portugalskom, a on se rukama i nogama služio španjolskim, između njih se odužio kroz noć i zapravo od tog prvog upoznavanja postali su nerazdvojni jer su završili tulumareći s prijateljima u njegovu domu. Kada je Camila krenula iz njegovog stana on ju je uvjeravao da je prekasno i da spava u gostinjskoj sobi. Pristala je da se ponovno vide, a McConaugheyju je trebalo dosta nagovaranja, no na kraju je uspio. U potpunosti ju je osvojio svojim kulinarskim sposobnostima.

-Na prvi službeni spoj otišli smo tri dana kasnije i znao sam od tada da je ona jedina s kojom želim ići na spojeve, niti s jednom drugom. I tako se osjećam posljednjih devet godina – izjavio je svojedobno McConaughey.

 

Ipak, ta ljubav nije ih navela, poput nekih slavnih parova, da ju ozakone vjenčanjem na brzaka. Do same prosidbe prošlo je čak pet godina. Zaručili su se 2011., a već godinu kasnije održano je vjenčanje u Teksasu, u kojem žive, na privatnoj katoličkoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali porodica i prijatelji.

– Svojoj sam supruzi vjeran i vrlo sam sebičan u vezi nje. Ona me začarala i ja uživam u tome. Ne želim da ta čarolija ikada nestane – rekao je.

 

Netipična holivudska ljubavna priča Matthewa McConaugheyja i Camile Alves

 


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje