Oaza strasti

LJUBIĆI

»Ti nisi lepa, ali si posebna«, uvek joj je govorio otac. Majka nije bila ni toliko velikodušna. Jasno joj je stavljala do znanja da joj se ne sviđaju njene široke jagodice, kratak nos i nešto veće usne. Za nju je to bio izgled »zdrave devojke sa sela« i pitala se zašto je njena ćerka morala da nasledi očeve crte lica i kovrdžavu crvenu kosu.
Vrhovima prstiju je povukla spoljne uglove svojih široko razmaknutih, ali neverovatno zelenih očiju i isplazila jezik ka ogledalu.
— Meni se ovo lice baš sviđa i mislim da je sasvim lepo.
Izvadila je karmin iz nesesera i premazala usne narandžastom bojom koja nije delovala otmeno, ali koja se sasvim slagala uz njenu kosu. Par trenutaka kasnije bila je spremna da krene.

— upitala je Majkla dok se smeštala na zadnje sedište limuzine. Bilo bi joj draže da je došao sa svojim »ferarijem« i da ne mora da gleda u potiljak nepoznatog vozača.
— Na jedno mesto koje će ti se svideti — smestio se do nje i uhvatio je za ruku. — Selena Gremlin pravi intimnu koktel zabavu, a ona je čuvena po njima.
— Selena Gremlin je poznata po raznim stvarima, a mislim da mi se nijedna od njih ne sviđa — naglo se okrenula ka njemu i dlanovima mu obuhvatila obraze. — Zar ne možemo jedno veče da provedemo sami? Zašto ne bismo kao nekada otišli u tvoju vikendicu i uživali jedno u drugom? Kada smo poslednji put vodili ljubav?
— Koliko pitanja samo u jednoj sekundi — nasmešio se i spustio poljubac na njene usne. — I ja bih mnogo više voleo da budemo sami, ali izbori se sve više približavaju i potrebno mi je da srećem ljude.
Odvojila se od njega i razočarano okrenula glavu ka prozoru.
— Medi, dušo, opusti se i ne mršti svoj lepi nosić — uhvatio ju je za ramena i primorao da ga pogleda.
»Medi, dušo, uradi ovo, Medi, dušo, uradi ono …«, zabrujalo joj je u glavi. Uvek su joj se svi obraćali na isti način kao da je nerazumno dete ili igračka. Imala je 23 godine, završenu advokaturu i upravo se spremala da otpočne sa radom u jednoj velikoj advokatskoj firmi. Nije se osećala nimalo nedoraslo sve dok ne bi ušla u svoju kuću ili sela kraj Majkla.
— Neću da se opustim i ne mogu da se opustim. Potrebno mi je da vodimo ljubav!
— I meni — poljubio ju je ponovo, ali sa mnogo više strasti.
— Obećavam ti da se na koktelu nećemo zadržati previše i da ću ti noćas nadoknaditi sve izgubljeno vreme.

Kliknite broj 2 za nastavak…

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.