Pričaj mi o ljubavi

Vikend ljubići

Posle drugog sastanka shvatio je da je pogrešio. Mlada dama slala mu je mnoštvo poruka i pritom nije krila da želi da se uda. Kad je sve to, po njegovom mišljenju, taktično okončao, potpuno je poludela i pokušala je da ga poslovno uništi. Dala je poverljive informacije novinarima blateći njegovo ime, a on je u besu izbrisao sve njene poruke, pa nije imao dokaz da ga je proganjala. Iako je na kraju izašao kao pobednik, s jezom je mislio na to kako je izgubio gotovo sve za što je mukotrpno radio. Od tada se strogo držao pravila da razdvaja privatno od poslovnog.

Klijentkinje, zaposlene žene, čak i poslovne partnerke bile su za njega tabu. Mičova sadašnja devojka Melisa bila je na rukovodećoj poziciji u jednoj PR agenciji, s kojom on nije sarađivao. Ta razvedena tridesetpetogodišnja plavuša bez dece ganjala je karijeru, a brak i ljubav zanimali su je baš koliko i njega, dakle, nimalo. Atraktivna, inteligentna i seksepilna, odgovarala je svim njegovim kriterijumima. I znao je da mu neće napraviti neprijatnu scenu kad njegovo interesovanje umine.
A to se dešavalo već posle nekoliko meseci… Nijedna njegova avantura nije trajala duže. A uskoro će napuniti trideset osam godina i možda je trebalo misliti na porodicu…
Naravno da je razumeo zašto su te žene želele da se udaju za njega. Kako nikad nije pričao o svojoj prošlosti, tako nije spominjao ni odluku da nikada neće biti muž i otac.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje