Na krilima zanosa

Vikend ljubići

Nakon noći provedene u istražnom zatvoru, u znak podrške svom najboljem prijatelju Morisu, Set Rasel se našao u kompaniji „Numerus“, u kojoj je trebalo da obavi razgovor za dobijanje posla. Nedeljama unazad se pripremao za taj razgovor, svestan želje i potrebe da se zaposli u toj prestižnoj kompaniji, koja se bavila informatičkim inženjeringom. Pedantno je napisao biografiju i priložio sve diplome, pohvalnice, sertifikate. Pažljivo je proučio ono čime se kompanija bavila, i hrabro, u svom rezimeu, predložio viziju njenog mogućeg napredovanja, na ime onog stoje on mogao da im ponudi. Uz pomoć dobre prijateljice, stilistikinje, odabrao je poslovno odelo, koje je trebalo da ga predstavi kao elegantnog, uspešnog i ozbiljnog kandidata. Prelistao je sve ankete, raspoložive na intemetu, i spremio najubedljivije odgovore na svako pitanje koje je moglo da mu bude postavljeno tokom intervjua.
Pre samo tri dana pucao je od samopouzdanja i uverenosti da će se na razgovoru za posao prezentovati tako ubcdljivo, da niko neće moći da ga odbije. A onda…
Onda je Moris, njegov najbolji prijatelj, pod dejstvom alkohola izazvao automobilsku nezgodu, u kojoj je teško povređen bračni par iz Kanzas Sitija. Moriš je odmah uhapšen i sproveden u istražni zatvor, pod optužbom da je izazvao saobraćajni udes sa teškim posledicama.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje