Slučajna veza

Vikend ljubići

Meg je stisnula usne pitajući se da li je namerno postavio ovu ženu kao prepreku između sebe i ostatka sveta. Možda, jer ga prati reputacija plejboja, s izraženom sklonošću prema kratkim vezama. On je čovek koji se poigrava sa ženama, a zatim ih škartira kao upotrebljene papirne maramice.
Pre mesec dana bila je tema nedeljnog trača. Štampa ju je predstavila kao ženu, koja se krije iza velikih sunčanih naočara, a krupni naslovi implicirali su da je tako pokušavala da prikrije oči otečene od suza…
Paolu Fjoreliju verovatno je potreban rotvajler na recepciji, jer samo tako može ostati zaštićen u svom svetilištu.
Meg nikada nije srela tog čoveka, ali je već radila za njega, i nije morala da bude genije da bi shvatila kakav je on zapravo: mlad, bogat, zgodan, moćan. Težak na izveštačenom šarmu, lak na spontanosti, tip koji nije olako davao sud o drugima.
Meg će se sastati s njim u teretani i moraće da vodi računa o vremenu, koje ovoga puta ne radi za nju.
Ali obezbedila je dva velika klijenta, što je za nju bio pravi podstrek, i želela je da dokaže dvojici svojih partnera u maloj oglasnoj agenciji, u koju su sve troje zajedno investirali, koliko vredi. A ovo je njihov zlatni klijent. Iskoristila je svaku paru nasledstva koje joj je ostavio deda i morala je nešto novca da pozajmi da bi jednako doprinela osnivačkom kapitalu. Sad je ravnopravan partner s istim pravom glasa iako je mlada i manje iskusna, pa je pokušavala da dosegne nivo dvojice svojih iskusnijih kolega.
Sigurno bi sad Maks bio uz nju i mada bi se držao po strani, pratio bi svaki njen manevar i, po potrebi, postavljao neugodna pitanja. Nažalost, sinoć je njegova majka završila u bolnici i sad je on uz nju, a Aleks, drugi partner u agenciji, imao je zakazane obaveze.
Pomislila je na mukotrpni rad na pripremama za kampanju Paola Fjorelija. Danima je radila duže nego obično, jer je to bio ogroman posao. Domogla se svih dostupnih informacija o njegovim buticima na Karibima i satima je, do kasno u noć, razmišljala o tome kako da u njih privuče najbogatiju klijentelu.
A sad joj je poklonio dvadeset minuta svog vremena dok sa slušalicama na ušima trči na pokretnoj traci pretvarajući se da čuje bar nešto od onoga što ona pokušava da mu kaže…

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje