Zaručnica (audio knjiga)

Audio knjige

Svjesni smo kako porodični odnosi nikada nisu jednostavni, te da nemamo mogućnosti birati partnere za našu djecu. Možemo samo izraziti nadu da će se našem ukusu svidjeti…

Djevojka. Momak. Njegova majka. I laž, koju će kasnije kajati što je izrekla. Laura ima sve: uspješnu karijeru, dugogodišnji brak s bogatim suprugom i dobrog, darovitog i zgodnog sina, Daniela, koji ima 23 godine. No, tada Daniel upozna Cherry. Cherry je mlada, lijepa i inteligentna, ali nije imala iste privilegije kao Daniel. Stoga poželi Laurin život. Kada Cherry, fascinirana, uđe u porodicu, želeći da je svi srdčano prihvate, Laura počne sumnjati da buduća snaha nije onakva kakvom se čini. Kada se dogodi tragedija, jedna od njih će izgovoriti neprihvatljivu laž – i vjerojatno najgoru laž koju netko može izreći.

Bio je to očajnički čin, ali će njihov sukob zauvijek promijeniti život.

Roman “Zaručnica” Michelle Frances je jedno od najvećih iznenađenja u žanru trilera u posljednjih nekoliko godina. Zahvaljujući uvjerljivom prikazu i dubokom ispitivanju složenih porodičnih odnosa, ovaj roman uspijeva preći granice žanra i postati ozbiljna porodična drama.

O autorici Michelle Frances provela je petnaest godina radeći u televizijskom dramskom programu kao producentica i urednica scenarija, kako u neovisnom sektoru tako i na BBC-u. “Zaručnica” je njen prvi roman.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se