8 muških osobina nevjerovatno je atraktivno većini žena!

LIFESTYLE

Šta god većina muškaraca mislila, žene uopšte nisu komplikovane. Iako se ponekad čini da padaju samo na loše frajere, postoji spisak osobina koje većina odraslih žena i te kako cijeni, a koje će u krajnjoj liniji i presuditi da se zaljube u tačno određenog muškarca.

Evo koje su to!

#1 Darežljivost (posebno ako je u igri masaža)

Žene se često preforsiraju brojnim obavezama tokom dana, a onda se još češće žale na bolna leđa. Ako ste i same takve, zamislite samo koliko bi prekrasno bilo imati muškarca koji vas je uvijek spreman izmasirati, a da ga prije toga ne morate satima nagovarati. Da se razumijemo, darežljivost se cijeni i na drugim životnim poljima.

#2 Podrška

Postoji li išta što je više seksi od čovjeka koji će vam biti podrška čak i onda kada ne vjerujete same u sebe? Kratko i jasno – ne. Možda je on osoba koju ćete prvu nazvati kada vam se auto pokvari. Ili kada se posvađate s najboljom prijateljicom. Ili kada imate težak dan na poslu. Kako god, čovjek koji vam nesebično pruža podršku je muškarac kojeg želite da zadržite u svom životu.

#3 Iskrenost

Ne, nijedna žena ne voli patološke lažljivce, ali ni one koji se plaše reći da su otišli s drugarima na piće jer strahuju da će se ona naljutiti.

#4 Romantika

Ovo je osobina koju muškarci često pokušavaju isforsirati pa samo pogoršaju stvari. No žene ne očekuju filmske scene (barem ne sve). Ponekad je dovoljno da je pozovete u šetnju ili joj ujutro skuhate kafu.

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/ljubav/stvarni-zivot/8-muskih-osobina-nevjerovatno-je-atraktivno-vecini-zena

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.