Muškarci otkrivaju deset stvari koje im kod vas “tamo dolje” uopšte nisu bitne!

LIFESTYLE

Sigurno ste se (barem jednom) pitali što vaš dragi voli na vašem najintimnijem dijelu tijela, a što (eventualno) ne voli. Zapravo, većina muškaraca reći će da voli apsolutno sve tamo dolje – doduše, nešto manje, a nešto više (ruku na srce – i vama se neki ‘alat’ više sviđa od drugog).

Međutim, svako malo lansiraju se neki novi trendovi i mitovi o vaginama koji vas samo čine nesigurnijim. Ali, na svu sreću, muškarci su prilično realni – barem kad je riječ o izgledu vašeg međunožja.

Nakon brojnih anketa i istraživanja, stručnjaci su rezimirali da muškarci potpuno uživaju u vašem središtu strasti i vole ga kakvo je – možda su žene te koje same sebi traže mane.

S veseljem razbijamo 10 mitova o vaginama!

1. Način na koji si odlučila urediti svoje stidne dlake. Stidne dlake su za vašu vaginu (ili penis) slično kao travnjak za kuću: većina ljudi neće biti previše uznemirena sve dok izgleda kao da neko tu živi. Ne mora biti savršeno uređeno.

2. Kako izgledaju vaše stidne usne. Neke vagine imaju velike usne, neke imaju male usne, usne koje strše ili usne koje jedva vidite. Baš kao i sva Božja stvorenja, sve su one lijepe. To je vagina.

3. Koliko je velika (ili mala). Sigurni smo da postoje izuzetno duboke ili vrlo plitke vagine. Vjerovatno niste svjetska rekorderka. Nemojte se plašiti. Ako ometa vaše uživanje u seksu, možda ćete htjeti posjetiti ljekara, ali uvjeravamo vas da muški ne mare za to.

4. Koja joj je boja. To je vagina. Ima boju kakvu treba imati.

5. Kako miriše. Budimo realni: vaša vagina definitivno ima miris. Ali, to ne znači da loše miriše. Svaka vagina miriše drugačije, a iskreno, taj miris se obično pojavi jer to znači (1) da je on blizu tvoje vagine i (2) da ste uzbuđeni. Neke imaju jače mirise od drugih, ali ako pazite na higijenu, sve je OK.

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/seks/muskarci-otkrivaju-deset-stvari-koje-im-kod-vas-tamo-dolje-uopste-nisu-bitne

...

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.