Sigurni znaci da je drugoj osobi iskreno stalo do vas

Životni stil

Onaj kome je stalo do vas, zainteresovan je za vaše najveće dobro, ali svoju naklonost iskazuje i kroz sitnice. Ovo su neki sigurni znaci da je drugoj osobi stalo, da misli na vas, raduje vam se i želi vam sve najbolje.

Oseća vaše raspoloženje 

Ne morate ništa da kažete, po izrazu vašeg lica i vašem tonu, druga osoba zna da se nešto dešava sa vama i ume da vam pomogne da to izrazite i podelite sa njom. Stvara atmosferu poverenja i opuštanja i vi ste svesni njene empatije i zainteresovanosti za vaša osećanja.

Iskazuje pažnju kroz sitnice 

Zna kakvu kafu pijete i koji sok volite i ako ste jednom tražili jastuče da se podglavite u fotelji, to će jastuče kasnije uvek biti tu. Druga osoba brine o vašoj udobnosti jer želi da se osećate opušteno i dobrodošlo i svoju toplinu iskazuje ugađajući vam na razne sitne načine.

Daje vam prostor koji vam je potreban

Bez obzira da li je u pitanju prijatelj ili romantični partner, druga osoba poštuje vašu privatnost i potrebu za prostorom. Dozvoljava vam da se sami snalazite u situacijama u kojima ne želite njenu pomoć i asistenciju i vašu potrebu za nezavisnošću ne shvata lično.

Iskazuje vam ljubav, a da to ne mora da kaže

Dela i postupci dolaze pre reči i vi znate da vas neko voli, po tome šta rado čini za vas, kako vam se nađe kad vam je potreban, kako spontano nudi pomoć i podršku, ne čekajući da je tražite. Prosto znate kad je neko tu za vas i kad možete na njega da računate, a to je najvažniji znak ljubavi i naklonosti.

Izvor

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje