Tri odlična načina da ojačate vezu u mjesecu ljubavi

Životni stil

Iako je tokom febraura, takozvanog mjeseca ljubavi, i dalje zima i hladno, to nas ne može spriječiti da provedemo kvalitetno vrijeme sa našim dragim, proslavimo Dan zaljubljenih na našem omiljenom mjestu ili poradimo na jačanju veze bez obzira na to koliko traje.

Na koja tri načina možete učiniti da vaša veza još jače “zasija”?

#1 Romantično veče u seksi vešu 

Lijep komplet veša nikada nije loša opcija kda želite da malo začinite vašu vezu i podsjetite se kako izgleda prava zabava u krevetu. Kupite novi ili obucite stari veš koji ste kupili za jedan Dan zaljubljenih, nosili ga tad i poslije spakovali u ladicu iz koje nije nikada više izašao. Operite, obucite i podsjetite vašeg dragog na Dan zaljubljenih sa početka veze kada je strast bila najjača.

#2 Odgledajte film po njegovoj želji

Koliko puta je on pogledao film koji ste vi pronašli i izabrali? Iznenadite ga i odaberite film koji on obožava i sigurno će vam vratiti tako što će sa vama odgledati neku žensku komediju ili romantični film.

#3 Posvetite mu pismo

Kada ste posljednji put napisali nešto na papiru? Ovaj februar iskoristite da svaki ili svaki drugi dan obradujete vašeg partnera sitnim porukama ljubavi ili internim šalama kojima se iznova smijete tokom svih proteklih godina (mjeseci ili dana). Podsjetite ga na neke zajedničke događaje ili mu jednostavno nešto nacrtajte. Sigurno ćete uživati u tome koliko i on.

Izvor: Ženski magazin Foto: Guliver/Getty Images

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/tri-odlicna-nacina-da-ojacate-vezu-u-mjesecu-ljubavi

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje