Amanda Quick – Kolekcija knjiga

Kolekcije Ljubavne knjige

Zgrabite kolekciju od preko 40 knjiga Amande Quick, učlanite se već danas!

Amanda Quick je pseudonim kojeg koristi američka spisateljica Jayne Ann Krentz za pisanje ljubavnih romana s naglaskom na povijesne i viktorijanske teme. Krentz je poznata po korištenju različitih pseudonima za svoje različite žanrove, a Amanda Quick je ime koje koristi za pisanje povijesnih ljubavnih romana koji obično sadrže elemente misterije, romantike i humora.

Njeni romani često su smješteni u viktorijansko doba, obično krajem 19. stoljeća, i fokusiraju se na dinamične i nezavisne žene koje su ispred svog vremena. Likovi su snažni, inteligentni i često se uključuju u neobične avanture, što daje posebnu notu svakom od njezinih djela.

Amanda Quick piše s lakoćom koja privlači čitatelje, a njene priče često uključuju i misterije, s intrigantnim zapletima koji tjeraju čitatelja da nastavi čitati do samog kraja. Njeni romani obično imaju sretan završetak, što ih čini idealnim za ljubitelje romantičnih priča s dodatkom avanture.

Jedan od njenih najpoznatijih serijala je serija “Arcane Society”, koja kombinira elemente misterije i natprirodnog, a bavi se tajnim društvom koje proučava paranormalne fenomene. U ovoj seriji Amanda Quick uspješno kombinira različite žanrove, stvarajući uzbudljive priče koje nadmašuju očekivanja klasičnih ljubavnih romana.

Knjige Amande Quick su vrlo popularne među čitateljima ljubavnih romana i često se nalaze na listama bestselera. Njen stil pisanja je prepoznatljiv i jedinstven, što je čini omiljenom autoricom među ljubiteljima žanra. Ako volite povijesne ljubavne romane s dozom misterije, Amanda Quick je autorica koju svakako vrijedi istražiti.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje