DAME NEMOJTE DA SE PREVARITE: Ovaj horokopski znak ima 1000 lica i uradiće sve da vam uđe pod kožu!

Horoskop

 

On prividno ima isti ukus kao i vi, smeje se istim šalama, isto se oblači i voli isti ambijent.

Sa Vodolijom se ima utisak da ste pronašli čoveka vrlo širokog interesovanja, afiniteta i suptilnih želja: kada sa njim razgovarate, odmah uočavate da ‘govorite istim jezikom’.

Nikada vam nije teško da sa njim izađete na kraj i prija vam njegovo prisustvo.

Drugim rečima, sa Vodolijom stičete utisak da ste u društvu ‘onog pravog’.

Problem je međutim u tome, što se sa njim sve žene tako osećaju i što tu nema ničeg izdiferenciranog, pa tako nema ni posebne naklonosti za vas. Vodolija je pravi pravcati kameleon koji se trudi da svakome ugodi i da se pored njega dobro oseća. Da biste ga bolje upoznali, morate proći ovu drugu fazu: jednog dana pokaže nezainteresovanost prema nečemu što vam se dopada ili ako izrazi želju koja vama ne odgovara, to znači da je počeo polako da se otvara.

Čak i tada će nastojati da vam udeli samo jedan deo od onoga što stvarno misli ili oseća. Njegova tendencija je da živi nekoliko života odjednom, po jedan za svaki ambijent, za svaku grupu prijatelja ili za svako od svojih želja ili interesovanja. Ukoliko želite da ga vidite stvarno zaljubljenog, moraćete da sačekate dan kada će biti spreman da vam se pokaže ceo, bez ikakvih cenzura, sa svih svojih hiljadu lica i kada vam bude ispričao šta radi i kako se oseća kada nije sa vama.

Izvor: SUPERŽENA.B92

https://www.zenskikutak.rs/2019/02/22/dame-nemojte-da-se-prevarite-ovaj-horokopski-znak-ima-1000-lica-i-uradice-sve-da-vam-udje-pod-kozu/

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje