Nežna kao šapat

Free ljubići

Diana Palmer
Nežna kao šapat


Konj se umirio odmah. Dodir te ruke bio mu je poznat Strela je bio njen konj još od ždrebeta. Dobila ga je za svoj šesnaesti rođendan od Blejka. Sada mu je bilo pet godina, ali. je još uvek imao je manire ždrebeta. Bio je veoma plašljiv. Baš kao i Katarina.
Njene tamne oči blistale su od uzbuđenja dok je posmatratrala daleki horizont rumenog, jutarnjeg neba. Bilo je divno biti ponovo kod kuće. Ekskluzivna škola za mlade devojke pružila joj je znanje, kulturu i uglađene manire, ali, nije uticala na njenu ljubav prema ovom životu i farmi. Uprkos činjenici da jeama Hamiltonovih u Južnoj Karolini bila njena samo zbog toga štoa porodica usvojila, ona je volela zelena brda, svaki t i svako drvo na toj farmi, kao da je i sama bila jedna od Hamiltonovih.
Okrenula je Strelu kad je primetila Filipa Hamiltona. On je jurio prema njoj na svom vrancu. Osmehivala mu se izdaleka. Kad bi ga Blejk video na jednom od svojih nagrađenih pastuva, bilo bi to ravno katastrofi. Sreća da je Blejk još uvek bio u Evropi na službenom putu. Mod je dopuštala sve svom mlađem sinu, ali, Blejk nije imao ozbira i nije povlađivao nikom.
— Zdravo! — pozdravio je Filip zadihano, a onda pogleda njenu nezaštićenu glavu. — Zašto nisi stavila kacigu?
— Oh, Filipe. pošla sam samo malo da jašem po okolini. Sigurno mi se neće dogoditi ništa. Nema potreba da zaštitim glavu.
— Katarina, biće dovoljno da samo jednom padneš -opomenuo je.
— Ponašaš se kao Blejk!
Filip se nasmeja toplo.
Baš mi je žao što nije bio kod kuće da te dočeka, ali dolazi krajem nedelje. Stići će za zabavu kod Baringtonovih.
– Blejk ne podnosi zabave — podsetila ga je. — A ne podnosi ni mene.
Spustila je giavu i zagledala se u zemlju.

Nastavak i link za roman na strani broj 2

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje