Zavodjenje u prinčevoj palati

Vikend ljubići

Kakva besramna egzibicionistkinja!
Princ Mateo – drugi po redu naslednika trona kraljevske kuće Santina – prezrivo je odmeravao provokativnu plavušu. Pored toga što njena garderoba nije bila prikladna za bal povodom zvanične veridbe, dozvolila je sebi da flertuje s pevačem benda.
Očigledno je da nije imala potrebne manire niti je na pozivnici pročitala uputstvo o obaveznoj garderobi. U crvenoj haljini sa šljokicama delovala je kao cvet divljeg maka u buketu belih ruža.
Ubitačne visoke potpetice odale su njenu pripadnost klasi parti gerli.Sve na njoj podsećalo ga je na leto i jagode: blistava kosa, pune grudi, izazovne usne…


I dok je zurio u nju mračnim pogledom, plavuša se izazovno nasmešila, na šta nijedan normalan muškarac nije mogao ostati ravnodušan. Neočekivana eksplozija neizdržljivih prohteva obuzela je njegovo telo i on je bukvalno ostao bez daha. Mateo je bio šokiran intenzitetom reakcije svog tela, jer je do tog momenta bio imun na ženske trikove.
Frustrirano se okrenuo prema starijem bratu.
– Zbog apsolutnog nedostatka ukusa i manira, sumnjam da je njeno prezime Džekson. Ne verujem da je ona pripadnik tvoje buduće porodice – promrmljao je sarkastično.

 

 


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje