Evo koje stvari otkrivaju da ste savršeni jedno za drugo

LIFESTYLE

Čak i ako na trenutak niste sigurni u svoja osjećanja, vaše i njegovo ponašanje može vam puno otkriti. Trenuci nesigurnosti pa čak i sumnjanja u vašu ljubav, potpuno su normalni. Naravno, ako se ne događaju prečesto. Ipak, postoje jasni znakovi koji otkrivaju da ste stvoreni jedno za drugo, a upravo bi oni mogli umiriti vaše dileme.

Prošli ste kroz dobre, ali i loše stvari


Ako ste jedno drugom podrška u svim situacijama te ste čak i nakon “oluje” još bliži jedno drugom, to je jedan od znakova da ste stvoreni jedno za drugo.

Dijelite iste ciljeve


Važno je znati da kroz život idete u istom pravcu, ali to ne znači da morate imati identično mišljenje oko svih stvari. No, ako on ne želi djecu, a vi sanjate veliku porodicu ili pak vi maštate o karijeri, dok on misli da ćete biti domaćica – sve ovo bi trebalo biti znakovi za uzbunu.

Ne gubite vrijeme na besmislene svađe


U redu je posvađati se i ako vam neko tvrdi da postoje veze u kojima se partneri nikada ne svađaju, budite sigurni da laže. No, ako nakon svake svađe ne razgovarate i ne čujete se danima pa čak i sedmicama, trebalo bi da razmisliti o budućnosti takve veze.

Vjerujete svom partneru


Važno je vjerovati osobi s kojom želite provesti život. Njegov telefon i računar ne moraju stalno biti u vašim rukama, kako biste bile sigurne u njegovu vjernost.

Razumijete se i pod plahtama


Iako fizička privlačnost, kao i odličan intimni život, nisu garancija uspješne veze, niko ne može poreći da je važan faktor.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.