Kad srce vodi

Free ljubići

Gabrijela je posmatrala Feliksa dok se igrao u dvorištu sa drugom decom. Bila je zadovoljna što je on napokon počeo da prihvata njihovo društvo.
Ana joj je rekla da je Feliks veoma napredovao u komunikaciji sa ostalom decom. To je okarakterisala kao siguran znak daje polako počeo da potiskuje bol koji je osetio kada ga je majka ostavila u domu.
Kraj Gabrijele je stajao Erih. On je u više navrata pokušao da započne razgovor sa njom ali ga je ona ignorisala. Samo je nekoliko puta, ispod oka, odmerila njegovu figuru.
Izgledao je odlično u pantalonama i sakou od lana sive boje. Ta boja odeće je učinila da mu i oči dobiju sivkast odsjaj. Izgledao joj je opasno zavodljivo.
Nakon nekog vremena se prošetao po dvorištu. Primetila je da se, pridružio vaspitačici koja je vodila računa o deci koja su se igrala u dvorištu.
Njih dvoje su se nalazili na razdaljini od nekoliko metara od nje i nije mogla da čuje o čemu su govorili. Primetila je samo da je na vaspitačicinim usnama nekoliko puta zaigrao osmeh. Bila je sigurna da je Erih testirao svoj šarm na toj mladoj devojci.
On je primetio da ona sa interesovanjem gleda u njih i upitno izdigao obrvu.
Gabrijela je brzo vratila svoj pogled na Feliksa, koji se igrao u pesku, i pravila se da ne primećuje Eriha.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje