Koji će pokret izluditi vašeg dečka prema njegovom horoskopskom znaku

Horoskop

Ako je vaš dečko ovan

Svi su muškarci vizualna bića, ali posebno ovnovi. Zato je najbolje da dragog iznenadite seksi donjim rubljem. Bez brige, primijetit će (i cijeniti to).

Ako je vaš dečko bik

 Senzualno osjetljive bikove je najlakše pridobiti hranom. Hoće li to biti jagode sa šlagom ili jestivo mirisno ulje ostaje na vama.

Ako je vaš dečko blizanac

Pustite glas! Blizance imaginarno stimulira jednako kao i realnost. Iskoristite to da im pričate o svojim fantazijama. Vjerujte, svidjet će mu se.

profimedia-0225588514

Ako je vaš dečko rak

Rakovi vole biti voljeni, ali imaju problema s povjerenjem. Povez na očima dobar je za temu povjerenja dok mu stimulirate ostala osjetila.

Ako je vaš dečko lav

Za lavove njihovi testisi predstavljaju njihovu muškost. Zašto im ne posvetiti malo nježnosti?

Ako je vaš dečko djevica

Oni obožavaju dodavati nove vještine na svoj repertoar. Samozadovoljavajte se barem minutu dok vas on gleda onda dajte njemu priliku da ponovi naučeno.

profimedia-0377079065

Ako je vaš dečko vaga

Vage vole intenzivno romantična i intimna iskustva bez nekih grandioznih gesti. Zato iznenadite svog dragog dodirivanjem njegovog perineuma (onaj komadić između anusa i testisa).

Ako je vaš dečko škorpion

Budući da je najmračniji znak zodijaka, pozabavite se njegovim najmračnijim dijelom – muška je G-točka odmah pored prostate, a možete je naći kroz anus. Oni obično pristaju na sve, ali svejedno pitajte prije nego što išta pokušate.

Ako je vaš dečko strijelac

Izađite iz spavaće sobe za promjenu! Ili još bolje, potpuno zabranite seks u spavaćoj sobi na neko vrijeme i natjerajte se da postanete maštoviti.

profimedia-0367976630

Ako je vaš dečko jarac

BDSM teme i ovaj horoskopski znak su kao prst i nokat. Nabavite si “BDSM starter kit” i preuzmite kontrolu!

Ako je vaš dečko vodenjak

Kao o svemu drugom, vodenjaci i o seksu vole raspravljati. Predložite da zapišete sve svoje seksualne fantazije na papiriće (čak i one malo čudne) i onda ih glasanjem razvrstajte na skupine “Možemo probati”, “Neka zasad ostane fantazija” i “Ne”.

 Ako je vaš dečko riba

Ovo će se možda činiti kao klišej, ali odvedite ga pod tuš. Nećemo vas lagati, seks pod tušem je precijenjen i iznimno kompliciran, ali zato, primjerice, oralno nije.

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/cosmo-horoskop/koji-ce-pokret-izluditi-vaseg-decka-prema-njegovom-horoskopskom-znaku


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje