Kraljica njegovog srca

Vikend ljubići

Dogodilo se suprotno od onoga Stoje Tejlor očekivala. Kadaje Alek otišao u Napulj dani su joj odjednom postali dugi, obaveze dosadne i beskrajne.
Nadin je bila živnula i mnogo bolje je obavljala posao, pa je ona mogla ranije da odlazi kuc’i. Ali ni tamo nije mogla da pronađe mir. Sve što je započinjala da radi, brzo bi joj dosadilo, a vreme nikako nije prolazilo.
Tih dana, koliko je Alek rekao da će ostati u Napulju, su joj bih kao vcč-nost. A kadaju je te večeri, tog trećeg dana, pozvao i rekao da će ostati još nekoliko dana još više se oneraspoložila.
Naravno, dabi prikrila takvo svoje raspoloženje i izbegla pitanja roditelja i sestre, trudila se da bude vedra i nasmcjana što joj je veoma teško pola- žilo za rukom.
Tada joj je pao na pamet sjajan izgovor. Povlačila se u svoju sobu, odmah nakon večere, sa izgovorom da žeh da čita. To nikome nije bilo čudno, jer je Tejlor volela da čita, ah je taj svoj hobi, u poslednje vreme, zapostavila zbog obaveza u kompaniji.
Legla bi u krevet, otvorila knjigu, ali je nije čitala. Razmišljala bi o Aleku i zamišljala njihov ponovni susret. Ispočetka se protivila tim mislima, ali se ubrzo predala, jer je, prepuštajući im se, osećala zadovoljstvo i spokoj. Zamišljala je kako joj na aerodromu brzo prilazi, leti u njen zagrljaj i ljubi je. Mogla je da oseti njegove ruke na svojim ramenima kako je stežu i ne žele da je puste iz zagrljaja.
Toliko je uživala u tim mislima da nije mogla da se zaustavi. Zamišljala ga je kako zajedno automobilom odlaze sa aerodroma i kako on skreće sa puta i odvodi je u hotel gde divlje i strasno vode ljubav. U mislima je mogla da čuje kako joj šapuće da je želi da ne može da je se zasiti.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje