Poneseni strašću

LJUBIĆI

Zašto je toplinski val uvijek povećavao njenu želju za seksom? Shelby Harper nije bila sigurna, ali vjerovala je da to ima veze s porastom tjelesne temperature i stalnim sjajem znoja koji je oblagao njezino tijelo, prianjajući uz njena prsa i lijepeći joj se za noge. Željela je rastrgati odjeću i stalno biti gola. A razmišljanje o tome da je gola logično je dovelo do misli o seksu, zar ne?
Ili možda uopće nije bio toplinski val. Možda stvarno nije trebala popiti rundu tekile sa onim slatkim mornaričkim poručnikom zbog kojega je sad bila u iskušenju. Ali nikada nije uspjela reći ne čovjeku u uniformi…
Šteta što je tip bio oženjen. Doista je bio privlačan, glatko obrijanog lica i razigranim zelenim očima.
Neprestano se osmjehujući, Shelby je posegnula za drugom ledenom kockom iz plastične šalice koja je stajala na glatkoj ploči. Premda se većina leda već rastopila, uspjela je pronaći jednu kocku koja je još uvijek bila netaknuta, i polako je prešla njome preko svoje ključne kosti. Led je djelovao nebeski na njenu uzavrelost. Hladni tuš bi možda bio još bolji, ali već se jednom jutros istuširala, a pokušavala je štedjeti energiju.
‘Isuse, Shel, uključi klimu. Ovdje je za umrijet od vrućine”, rekao je seksi muški glas.
Ledena kocka skliznula joj je iz prstiju i uletjela pod majicu, ravno u lijevu košaricu njezina ružičastog grudnjaka. Bradavica joj je odmah otvrdnula, iako je bilo teško reći je li to rezultat leda ili prizora Johna Garreta koji je stajao ispred pulta s pekarskim proizvodima.
Kada je došao ovamo? Njezin je lokal bio podijeljen u pekaru i kafić, a u kafiću je većina gostiju bila utaborena cijelu večer. Nije primijetila da John – ne, volio je kad ga zovu Garrett, podsjetila se – nije primijetila da Garrett ulazi u pekaru.

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.