Ledena kraljica

Premium ljubavni romani

Pogled joj se zaustavio na jednoj svetloplavoj haljini, jedinoj preostaloj iz tog doba, kada je još uvek nosila takvu garderobu, kada nije silazila sa visokih potpetica i kada su joj bluze bile prilično dekoltiranije ističući punoću njenih grudi, na kojima su se često zaustavljali muški pogledi. Ta haljina je bila poklon i ona ju je zadržala više kao podsetnik, ali ne na lepa, nego na ružna vremena. Ona ju je nedvosmisleno podsećala na to da u muškarce ne srne da ima poverenja i na to kako bi svaki put bila povređena kada bi otvorila svoje srce nekom muškarcu.
Kako bi olakšala sebi život, ogradila se od emocija, u vezama samo tražeći trenutno zadovoljenje i provod.
Isto tako, vremenom je zauzela veoma čvrst stav prema muškarcima, neke kolege su je smatrali čak i okorelom feministkinjom, jer je često isticala ženske kvalitete spram muških mana. Bila je tu i ta njena garderoba koja je u nekim prilikama mnogo više podsećala na mušku, nego na žensku. Mnoge je uspela da prevari sa takvim svojim ponašanjem, iako je u dubini duše bila samo jedna veoma osećajna i pre svega nepoverljiva žena.

Kristini nije smetalo što ljudi misle da je kruta i bezosećajna. Osećala se sigurno u sebe, svesna da će taj osećaj trajati sve dok ne saznaju njena prava osećanja, koja je nekada sasvim uspešno sakrivala i od svoje najbolje prijateljice. Bar je ona tako mislila, mada pod njenim pronicljivim pogledom retko šta je moglo da ostane tajna.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se