Potpuna predaja

Vikend ljubići

Pajper je osetila da joj kolena klecaju i odahnula je kada je videla da se on vraća u stanicu jer joj je bilo potrebno nekoliko trenutaka da se pribere. Nikada ranije nije osetila ništa slično u prisustvu nekog muškarca.
Samo jedan njegov osmeh bio je dovoljan da izgubi tlo pod nogama. Bilo je očigledno da je novi zamenik šerifa svestan svog izgleda i uticaja na suprotni pol.
Duboko je uzdahnula i krenula prema restoranu podsećajući sebe na to da je takva privlačnost opasna i da je taj muškarac daleko izvan njene lige. Za to vreme Rejven se vratio u stanicu i krišom ju je posmatrao kroz staklena vrata.
Pazio je da ga ona ne primeti, kao i u protekla tri meseca kada ju je izdaleka posmatrao. Čuo je šta o njoj pričaju momci iz stanice, ali njihove priče nisu bile ni blizu istine i samo zahvaljujući godinama treninga uspeo je da zadrži bezizražajan izraz lica kada se konačno našao u njenoj blizini.
Znao je da je lepa jer ju je posmatrao već neko vreme, ali izbliza je bila zanosna. Njena duga, vatrenocrvena kosa dosezala je do struka, imala je lepo ovalno lice nežnih crta i krupne safirne oči oivičene dugim trepavicama.
A tek način na koji je reagovala na njegov dodir., osetio je da se na trenutak ukočila kada joj je obavio ruku oko struka.
Malopre je osetio neodoljivu potrebu da je poljubi i nekako je znao da se ona ne bi bunila. Rejven je dobro poznavao žene, mnoge su prošle kroz njegov život, ali na ovu devojku reagovao je sasvim drugačije, nekako neočekivano.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje