Slatka čežnja

Premium ljubavni romani

Kada jc došla na pomisao da s Annjcm sklopi poslovni ugovor o suradnji. Robcrti nije ni na kraj pameti bilo da će on uskoro postati dco njenog života i to na način na koji nije ni sanjala
Da se nije desilo da u savetovalište, samo za dva dana, dođu četiri klijenta s problemima zavisnosti od narkotika u porodici, verovatno se ne bi setila da pozove na saradnju upravo njega, jednog od vrhunskih stručnjaka za pružanje pomoći iz te oblasti.
Prisustvujući jednom stručnom seminaru, nabavila je njegovu knjigu u kojoj je opisao nekoliko zanimljivih slučajeva iz svoje prakse, koja su na nju ostavila dubok utisak.
Još više je impresionirao podatak da jc razlog zbog koga se specijalizovao za ovu oblast bilo njegovo bolno lično iskustvo s devojkom koju je mnogo voleo, a koja jc umrla od prevelike doze heroina. Iskreno jc priznao u predgovoru knjige, da nikada nije uspeo da se u potpunosti oslobodi griže savesti da nije dovoljno učinio da joj pomogne i spreči najgore, zbog čega je smisao svog života našao u ovoj vrsti angažmana, dajući sve od sebe da posrnule mladiće i devojke vrati njihovim porodicama i zdravom životu.
Kada su, pre dve godine, njih tri otvorile psihološko savetovalište, bile su, uglavnom, suočene sa manje komplikovanim slučajevima, kao što su bračna ljubomora bez uvcrljivog pokrića, nedostatak samopouzdanja ili strah od gubitka posla.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se