1395

Slučajna ljubavnica

Vikend ljubići

Šta sve neće morati da uradi kako bi spasila porodični posao!
Emili Kvest se skockala i otišla na odvratnu zabavu, gdejuje spasao zgodni stranac. Uprkos privlačnosti koja je zaiskrila među njima, mislila je da ga nikada više neće videti. Ali on se ponovo pojavio u njenom životu, zgodniji nego ikad!
Itan Vest je mislio daje Emili devojka za provod, i sad hoće da joj predoči posledice takvog života – u svom krevetu!
—-
Kad je Emili Kvest shvatila kakva je to zabava, bilo je kasno da moralno zgađena besno izjuri napolje. Na kraju, lagala je i varala da bi se ubacila u ovu ekskluzivnu jazbinu greha zarad ličnih, pomalo nečasnih ciljeva, pa bi bilo licemerno da osuđuje druge zvanice zbog njihovog nemoralnog ponašanja.
I teško bi, odevena po poslednjoj reči šljam-mode, mogla da krivi bilo koga, osim sebe samu, za neprijatnu pažnju koju je morala da trpi. Glumljenje praznoglave lutkice bio je suštinski deo njenog na brzinu skovanog plana, ali ju je on, na nesreću, naglavce bacio u situaciju kojoj nije bila dorasla.
Ako ništa drugo, ona je bar nosila donji veš, uteši sebe, što je bilo daleko više od onoga što su imale na sebi druge devojke pozvane da ožive zabavu za muško društvo! Jedan broj devojaka bio je iz čuvene ovdašnje agencije koja je pružala usluge pratnje, ali su druge bile samo „darovite amaterke“, kako ih je Emilina frizerka… od koje je izvukla pozivnicu… veselo nazvala. Ujurivanje trofejnih mužjaka na privatnim zabavama, očigledno, beše žestoko sportsko nadmetanje u određenim društve-
nim krugovima.
Emili uze sebi piće sa šanka, važilo je pravilo samoposluživanja, i pri tom skrenu oči na staklene činije pune tableta koje je bez uvijanja nutkao mlad čovek detinjeg lica s lažnim američkim naglaskom i ogromnom dijamantskom minđušom u uhu.
Kad se uzme u obzir kako je došla do pozivnice, razume se da je bila pripravna na određeni stepen profinjene dekadentnosti, ali je bila preneražena gnusnošću nekih od zbivanja. Ako je ovo bio način na koji su se bogati i ne tako slavni zabavljali iza zatvorenih vrata, onda nije čudo što je društvo bilo u nevolji!


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje