Ozbiljne namere

Vikend ljubići

Uprkos Hadsonovim tvrdnjama da mu ona ne znači ništa, posvetio joj je više vremena nego svojoj devojci. Da lije to učinio svojom voljom ili pod Irminim navaljivanjem. Kler nije znala, niti joj je to više bilo važno. Na zabavi se osećala napuštenom, zapostavljenom, razočaranom i povređenom do suza.
Jedva je čekala da se vrati kući i dopusti suzama nesmetano da teku. nadajući se da će barem malo ublažiti bol i nesnosnu ljubomoru koja joj je čupala utrobu i srce.
Tokom zabave, jedini svetli trenuci za nju, bili su ti kada je videla zadovoljno lice svoje drugarice, jer su Henli i Aksel pronašli snage da jedno drugom otvore srce i priznaju svoja osećanja. Sama Henli joj je to priznala u jednom trenutku, obraza rumenih od sreće, ne primećujući u svom zanosu Klerino razočarenje.
Kler je bila ljuta na sebe što nije malo ozbiljnije shvatila reči svoje prijateljice, koja je od samog početka upozorila na opasnu crvenokosu lepoticu. Prebacivala je sebi što nije preduzela nešto kako bi je udaljila od Hadsona. nego je dozvolila da se polako uplete i uništi njihovu ljubav.
Gorko je plakala, razmišljajući da li će okada pronaći neku utehu. kada je čula neko čudno lupkanje na prozorskom oknu svoje sobe. Rukom je obrisala uplakane oči i polako prišla prozoru, kako bi se uverila šta to remeti noćnu tišinu.
Ugledala je Hadsona kako sitnim šljunkom gađa njen prozor.
Poželela je da se vrati u krevet i ostavi ga napolju, ali se uplašila da bi ta buka mogla probuditi roditelje, čiji je prozor spavaće sobe gledao na istu stranu.
Oprezno, daje neki kamenčić ne bi pogodio, provirila je kroz prozor, rukom mu pokazujući da ode na drugu stranu kuće. na verandu i tamo je sačeka.
Brzo se umila hladnom vodom, kako bi barem malo prikrila tragove suza na licu. uletela u košulju i stare farmerke koji su joj prvi pali pod ruku i pojurila.
Našla se u njegovom naručju i ma koliko se otimala. Hadson je nije puštao od sebe. svestan koliko je ljuta na njega i kakvu je grešku napravio te večeri.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se