Pet rečenica koje otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen u vas

Životni stil

Signali koje muškarci šalju nerijetko mogu biti dvosmisleni, no ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, pokazuje interesovanje za sve što se događa u vašem životu – jasno je da mu se dopadate.

Svjetski psiholozi smatraju da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

1. “Pričaj mi o sebi” – Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije riječ samo o radoznalosti.

Postni član i čitaj sve na sajtu

2. “Volim vrijeme provedeno s tobom” – Muškarac kojem se zaista dopadate pokazivat će vam da voli da provodi vrijeme s vama.  Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vrijeme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši savjeti.

3. “Volim kad se smiješ” – Smijeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmije to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smijete.

4. “Treba mi tvoj savjet/pomoć” – Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno cijeni. Također, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. “Prelijepo izgledaš” – Ako se muškarac ne ustručava da vam udjeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti – definitivno je zaljubljen u vas.

ljepotaizdravlje.ba

iStock / Getty Images

Izvor

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje