Revolucionarna dating strategija Tiffany Haddish za koju vam je neophodna treća osoba

Životni stil

Komičarka i glumica Tiffany Haddish otkrila je svoju dating strategiju koja je prilično revolucionarna i ne verujemo da iko u vašoj okolini praktikuje bilo šta slično. Može da pomogne da pronađemo “onog pravog”, ali na malo čudniji način – uz treću osobu. Ne, ne mislimo na to da treba da izlazite sa dvoje ljudi istovremeno i pravite komparacije, već da jednostavno na date povedete svog psihoterapeuta.

Tiffany Haddish je imala sreće da njen psihoterapeut ima volju da povremeno umesto na klasičnu sesiju sa njom ode na date. Taj dogovor je na snazi da bi on mogao da proceni da li je osoba sa kojom je otišla na večeru kompatibilna za vezu sa Haddish ili ne. To može da vam zazvuči genijalno ili potpuno bizarno, a komičarka se kune da joj je ova taktika poboljšala iskustvo u ljubavi.

“U jednom trenutku sam ga samo pitala da li bi mu bilo okej da dođe na piće sa čovekom koji mi se dopada i proceni kako mu se on čini. Pristao je na to“, priča Tiffany Haddish.

Ipak, komičarka priznaje da često ne posluša savet prihoterapeuta i da uprkos njegovom sudu da neko nije za nju, nastavlja po svome.

“Svaki put kad to uradim ispostavi se da pogrešim. Psihoterapeut uvek bude u pravu“, priznaje ona.

Da li strategija Tiffany Haddish zaista može da upali i popravi nam dating life?

Da, da i da, a mnogo je razloga za to. Čak i bez da vaš psihoterapeut pristane da vam bude pratnja tokom upoznavanja sa potencijalnim partnerom, ako o svojim dating obrascima govorite na psihoterapeutskim sesijama, uspećete mnogo da unapredite svoj ljubavni život. 

Psihoterapija na čak osam različitih načina povoljno utiče na ispoljavanje emocija, dating i poimanje ljubavi uopšte.

Postni član i čitaj sve na sajtu

Fotografija: Instagram.com/tiffanyhaddish

Milana Petković

Pročitaj ostatak

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje