Pet znakova koji dokazuju da je vaša veza čvrsta i sigurna

LIFESTYLE

akon dužeg vremena, automatski pomislite kako ste u stabilnoj vezi, jer ste već toliko dugo zajedno da imate osjećaj kako znate svaku misao svoje jače polovine. Ipak, postoji pet odličnih znakova koji će vam otkriti je li vaša veza apsolutno sigurna i dijelite li vaše vrijeme sa srodnom dušom.

Uveseljavate jedno drugo sitnicama


Ovo ne moraju nužno biti pokloni. Dovoljna je slatka porukica na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak. Važno je da osjetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vašeg dobrog raspoloženja, a na koje ovakve sitnice utiču odlično.

Obožavate biti u fizičkom dodiru s partnerom


Ovo vam se može učiniti kao nešto što se podrazumijeva, međutim to se ne odnosi isključivo na razmjenu nježnosti nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame. Ako imate potrebu držati partnera za ruku, naslanjati glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i s njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna povjerenja.

Imate zajedničke šale i gestikulacije


Humor je jedan od presudnih faktora za dobru i uspješnu vezu. Osobe koje dijele smisao za humor dokazano imaju mnogo veće šanse za dugu i srećnu vezu nego one koje se razilaze po tom pitanju. Ako imate zajedničke šale i ako primijetite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša je veza na odličnom putu.

Pokazujete zanimanje za interese vašeg partnera


Ovo je znak da vam je zaista stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vrijeme. Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani ljepote koliko vas zanimaju, ali malom gestom, primjera radi, kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, vaš će vam partner pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava.

Vjerujete u odanost


Važno je razgovarati i saslušati se međusobno. Ako ste vaša jača polovina i vi već u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebno ako se s tom osobom vidite na duge staze. Bitno je uskladiti želje i dalje ciljeve, kako bi veza nastavila teći harmonično, bez većih i pogubnih prepreka.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.