Na pustoj plaži

„Imala je crnu kosu i plave oči i prvi put kad je ugledao, Grover je znao da je ona žena koja donosi nevolju. Bila je greh od koga nije bilo spasa. Muškarac nije mogao pobeći od nje.
Tajanstvena žena crne kose i plavili očiju…”
Džordž je popio gutljaj viskija. Njegov pogled odlutao je sa ekrana kompjutera prema plaži na koju se spuštao sumrak. Ogroman prozor njegove radne sobe koji je gledao na zapad, propuštao je poslednje zrake sunca, koji su prostoriju obojili purpurnocrveno. Talasi su se neumorno valjali okeanom, ali njegov pogled bio je usmeren prema pustoj plaži.
Bestraga, gde bi mogla biti?
Pogledao je na sat Bilo je skoro devet, vreme kada su ona i dečak već uveliko bili kod kuće. Iznenada je postao nemiran iz razloga koji nije mogao da definiše. Gde li je bila ona, crnokosa, plavooka misteriozna žena?
Ako je uopšte bila plavooka, Džordž je razmišljao. Nikada nije bio dovoljno blizu nje da bi to otkrio. Bila je poput morske izmaglice, nestalno nedodirljiva. Pojavljivala se samo u rano jutro ili uveče, na napuštenoj plaži, sa dečakom za koga je pretpostavljao da joj je sin. Iznajmila je kuću pored njegove pre nedelju dana i iako se raspitivao u selu za nju, niko nije znao bilo šta o njoj da mu kaže.

Na pustoj plaži
ljubici.com

Uloguj se da bi vidio ostatak sadržaja.Molimo . Nisi član? Pridruži Se

Odgovori

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.