Prva strast

Vikend ljubići

Karli je sedela ispred laptopa i gledala u fotografiju koja se nalazila na monitoru. Bilo je to lice muškarca za koga je znala da će ga ponovo sresti. Nakon njihovog prvog susreta bila je samo klinka i nije znala kako da mu dokaže da je kreten. Sada, više nije bila nemoćna, imala je moć da ga potpuno kompromituje. Gradonačelnikov kandidat za vodećeg finansijskog savetnika,
Džek Korbi!
Potpuno slučajno ga je ulovila i ovekovečila veoma intimnom fotografijom na kojoj se, ni manje, ni više, ljubio sa gradonačelnikovom zanosnom suprugom. Prethodno joj se osmehivao šarmerskim osmehom koji obara s nogu, očigledno sa dosta uspeha. Na žalost, i sama je jednom bila žrtva…
Upoznala ga je pre devet godina na žurci koja se priređivala u kući bratstva u Harvardovom kampusu. Ona je tada bila na prvoj godini fakulteta i prihvatila je poziv svoje cimerke Andree da odu na žurku. Andrea se strašno ložila na kolegu svog brata i trebala joj je podrška da ga osvoji.
Karli je čitavo veće jurila za njom, sve dok Andrea nije ulovila čuvenog Majlsa i odvukla ga u nepoznatom pravcu. Karli je ostala na žurci prepuštena sama sebi. Lutala je kroz velike prostorije, gledala mladiće i devojke kako se opijaju i molila se da joj Andrea što pre pošalje poruku da može da se vrati bez nje.
Tada joj je prišao. Plavokosi Apolon sa divnim očima boje mastila.

-Da li je sve u redu? – pitao je zabrinutim glasom.

-Hvala na pitanju, zašto ne bi bilo?

-Posmatram te već neko vreme i deluješ mi nekako izgubljeno. Video sam da si u početku bila sa čakovom sestrom, pa pretpostavljam da nisi sa Harvarda. ja sam Džek Korbi. Završna godina na ekonomiji.
-U pravu si, da, ovo nije moj fakultet Ja sam Karli Stenton i studiram na umetničkom. Andrea mi je cimerka.

Gdejeona sada?

-Izašla ie sa jednim dečkom, a ja ie čekam da se vrati.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje