S njom do večnosti

Vikend ljubići

Pretpostavio je da je njegova fasciniranost posledica činjenice da se odviknuo od ljudi. Ali i da je drugačije, nju bi primetio, jer je baš atraktivna. Preplanula je, kao da provodi mnogo vremena napolju, na svežem vazduhu. Ima dugu kosu, krupne lepe oči i prijatan osmeh. Nije preterano visoka, ali na visokim potpeticama njene noge su beskonačno duge.
Lepa zamena za Amandu, koju je zavoleo kao sestru. Brajton se pitao kako će naredne četiri nedelje izdržati bez nje.
Amanda je nekoliko meseci ranije pričala s njim o godišnjem odmoru. Kad je predložila da je zameni prijateljica, učinilo mu se to kao odlična ideja. Ali nije pomislio na to da pita Amandu da li je reč o atraktivnoj osobi. Drugima možda to ne bi bilo važno, ali njemu jeste. Brajton je izbegavao ljude, ali najviše mu je smetao kontakt sa atraktivnim ženama.
Niko to nije razumeo, ponajmanje njegova braća, koja su ga nagovarala da izlazi. Nisu znali kakav je to osećaj. Jedino neprijatno što bi njima moglo da se desi kad se obrate nekoj lepoj devojd, jeste da ih ona odbije. Sva trojica njegove braće su zgodni, uspešni i bogati momci.
Kad bi Brajton sreo lepu ženu, znao je da će ga odbiti. Ali to nije najgore. Najteže mu je padao izraz lica tih žena kad bi ga ugledale. Strah i gađenje ni najosećajnije među njima nisu umele da prikriju.
Još je teže bilo podneti sažaljenje. Bilo je dovoljno teško to što ga žali ono malo ljudi s kojima direktno komunicira. Zato je radije ostajao skriven.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje