Ovo su sigurni znaci da sa njim ne bi trebalo da izađeš na drugi dejt

LIFESTYLE

Ah, dejtovanje. Čini nam se da bi trebalo da ga uvedu kao olimijki sport. Situacija ti je sigurno poznata. Otišla si na prvi dejt i sada se postavlja veliko pitanje – da li će biti drugog? Ako nisi sasvim sigurna u svoja osećanja i čini ti se da ga još uvek nisi dovoljno dobro upoznala da bi odmah odlučila, u nastavku ti predstavljamo nekoliko sigurnih znakova da on nije osoba koja zaslužuje drugi dejt. Ako prepoznaš da je neka od stavki koje smo naveli u tvom slučaju tačna, znaj da on nije neko na koga bi trebalo da trošiš više vremena i sa kime bi trebalo ponovo da izađeš.

Ghostuje te i ne odgovara ti redovno na poruke

Javi ti se, vidite se, bude vam lepo – a onda ga nema naredne dve nedelje. A kada se ponovo javi, javi se kao da ste se čuli dan pre toga. Ovo je loš znak i govori ti da on nije siguran šta tačno želi i da je samo za nešto neobavezno, jer zapravo nema nameru nigde da se zadrži. Ako i ti nisi u istom raspoloženju, nikako nemoj sa njim izaći na drugi dejt.

Zvao te je na drugi dejt i otkazao viđanje

Naravno, postoje vanredne situacije koje su validni razlog za otkazivanje viđanja. Ali, postoje i ljudi koji nemaju validne razloge, već im samo nije dovoljno stalo i nisu u stanju da ispoštuju tvoje vreme. Ako je sa njim teško dogovoriti se za viđanje, ako je već jednom “ispalio” i ako ne pokazuje da mu je žao i da će ti to nadoknatiti – nema potrebe za drugim dejtom.

Želi da preskoči večeru i dejt i samo ima seks (što je okej ako i ti ne želiš ništa ozbiljno, ali nije ako želiš)

Ako se među vama pojavila goruća strast ili jaka hemija, sasvim je u redu da joj se prepustite. Ipak, ako se tek upoznajete i obostrana želja za seksom nije toliko jaka, a on insistira da ipak preskočite piće na koje ste otišli i odete pravo kod njega ili tebe, on nije osoba za drugi dejt. Zašto bi požurivala nešto što prirodno ne ide samo od sebe i zašto bi davala šansu čoveku koji nema osećaja za to da isprati situaciju i atmosferu?

Odmah želi seks preko telefona ili FaceTimea

Tek ste počeli da se kuckate i upoznavate, a on već želi online seks? Možda je to ipak malo prerano. Ako si raspoložena za sexting, naravno, to je sasvim okej – ali da li zaista možeš da se opustiš sa nekime koga još uvek ne znaš dovoljno i sa kime si bila na samo jednom dejtu? A pritom još uvek vagaš da li želiš da izađeš na drugi? Verovatno ne. Zato prati svoj instinkt i ne forsiraj sebe na seksualne poruke ako ih ne želiš.

Izvor