BLIZANAČKE DUŠE I ASTROLOGIJA

Horoskop

Pisala sam o Izidi i Ozrisi kao božanskom paru blizanačkih plamenova, ali oni nisu jedini bogovi brat i sestra koji su u braku. Dapače, kod mnogih kultura i panteona imamo primjere braka među braćom i sestrama (Zeus i Hera, Jarilo i Mara i drugi), jer se ovdje ne misli na genetsko srodstvo već duhovno, povezano blizanačkim plamenom. O njima je pisao i Platon u svom djelu Gozba, također i Aristofan, a astrologija također poznaje ovaj pojam.

Samo iz natalnih karata dvije osobe nije moguće vidjeti radi li se o blizanačkom plamenu, već je potrebna i drakonska usporedna analiza. Jer nije svaki odnos blizanački par (on je samo jedan), dvije duše mogu biti i srodne ili pak povezane karmičkom vezom.

Karmička toksična veza se često miješa sa blizanačkom jer su manifestacije u vanjskom svijetu gotovo iste. Samo što karmička veza, kada se odradi prestaje, a blizanačka ne može prestati.

Astrologija ima ključ prema kojem se računa o kakvoj vrsti odnosa se radi i iz svog dugogodišnjeg iskustva mogu reći da je astrologija pouzdan pokazatelj da li je neki odnos twin flame ili spada u neku drugu skupinu odnosa. Ukoliko astrolog zna ključ i formulu za izračun.

Iako astrologija može reći o kakvom se odnosu radi, i vidjeti tendencije što će se događati s tim odnosom u budućnosti, ipak treba imati na umu da budućnost i stvarnost u kojoj jesmo krojimo mi svojom slobodnom voljom, te sami biramo način na koji ćemo koristiti planetarne energije i utjecaje.

Međutim, kada znamo kakvi su zvjezdani utjecaji u određenom razdoblju, tada lakše možemo navigirati, odnosno ići uz struju, a ne na silu pokušavati nešto za što nije u tom trenutku povoljan period.

Irena Dumančić Baranja

 

Više ovde

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje