Čuvar mog srca

Vikend ljubići

Iznenađeno ga je pogledala.
Pogled njegovih tamnih očiju privukao ju je kao magnet i u trenutku je zaboravila svu gorčinu i razočaranost, zabunu i nesigurnost. Nije bila svesna ničeg oko sebe osim ovog neobičnog muškarca, čija se glava lagano spuštala prema njenoj. Njene usne instinktivno su se razdvojile i osetila je nežni dodir tih čvrstih usana, koje su je samo pomilovale, a ipak su u njoj izazvale silno uzbuđenje.
Pocrvenela je pod snagom tog poljupca, koji je ostavljao pustoš u njoj.
Zbunjena mnoštvom osećanja koja su se uskomešala u njenoj duši, izmaknuta se. Zlatasti odsjaj u njegovim očima raspalio je vrelinu u njenim venama, a kad je usne ponovo prislonio na njene, stopile su se u grozničav poljubac. Uzdrhtala je od zadovoljstva i oteo joj se dubok uzdah. Nikad, ali nikad je niko nije tako strasno poljubio i nikad ovako nije uzvratila. Činilo joj se da se pretvorila u drugu Rejčel, kakvu nije poznavala, devojku punu želje, koja se predaje užicima, iako ih se godinama plašila zazirući od njih.
I dok je usnama milovao njene, ophrvala su je mnoga osećanja, jedino straha nije bilo ni u tragovima. Svaki delić njenog tela podrhtavao je pod dodirima njegovih usana i kad se povukao, zabezeknuto je zurila u njega razrogačenim očima.
Njegov glas, dubok i promukao, još ju je više uzdrmao.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje