Kada vaš muškarac izabere drugu oprostite i nastavite dalje – To je najbolja osveta

Životni stil


Bila sam tako srećna i mislila sam da ništa ne može da uništi našu vezu. Bila sam tako sigurna sve dok on nije izabrao drugu ženu umijesto mene. Pitala sam se zar mu nisam bila dovoljno dobra? Šta sam to uradila da sam ga navela da me ostavi i potraži pažnju u zagrljaju druge žene? Da li je ona bolja od mene?

Milion pitanja mi je prolazilo kroz glavu, ali ni na jedno od njih nisam dobijala odgovor. Više nije ni važno, njega više nema, a ja moram nastaviti dalje sama bez njega. Nikada ne bih poželjela nikome da prolazi kroz to kroz šta sam ja prošla, Ali ako vam se to i desi, slobono plačite. Vidjećete isplati se isplakati se.

Osjećaćete se mnogo bolje onda kada prestanete to da držite u sebi. Samo se pobrinite da on ne vidi vaše suze. On ne zaslužuje ponovo da gleda u te oči koje je povrijedio i natjerao ih da puste suzu. On ne zaslužuje ni da zna da je povrijedio ženu koja je samo htjela njega da učini srećnim.

I nemoj da kriviš sebe, ništa od toga nije tvoja krivica. Iako misliš da si ti uzrok toga što je on otišao, vjeruj mi, ti nisi učinila ništa što bi njega otjeralo od tebe, on jednostavno nikada nije ni bio tvoj. Oprosti sebi ako imate šta, ali oprostite i njemu.

Oprosti mu jer nije znao šta je dobro za njega, nije znao šta gubi kada je izabrao drugu ženu. Volite sebe bezuslovno naročito u ovom periodu i shvati da ti ne treba muškarac kako bi se osjećali voljeno i vrijedno. Nemoj ga kriviti jer ljubav ne bira svoje žrtve. Kreni dalje jer sada bar znate na koga možete da računate.

Tada kada on odabere drugu ženu ti se posvetite sebi. Posveti se stvaranju života kakav tebi odgovara i posveti se ostvarivanju svojih snova. Nemoj da se osjećaš bijes prema njemu i znaj da je tvoja najbolje osveta to što si krenula dalje. I pusti ga. Pusti sve ono što ti donosi loša osjećanja.

Zadrži samo lekcije i uspomene koje će da te učine snažnijom. Učini sebi uslugu i oslobodi se od svega što te je vezalo za njega. Ne dozvoli da te to slomi. On je izabrao nju, to je njegova odluka i ti tu više ništa ne možeš. Ti zaslužuješ ljubav koju ti on nije mogao pružiti, zaslužuješ nekoga ko će da te voli isto onoliko koliko si ti spremna da voliš njega.

infpult

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje