Ljubav u grofoviji

Vikend ljubići

Kad je dospela u porodicu Evans, pre šest godina, prilično su je dobro prihvatili. Evansovi su imali troje dece: najstariji je bio Henri, naslednik i ljubimac svoje majke. Zatim Džordž, koji je uskoro postao Elizabetin ljubimac. I Kejt. Onaje bila jedina kči, i zato nepojmljiva maza. Elizabet ju je jedva podnosila. Takva količina sebičnosti, sujete i gluposti u jednoj osobi teško se podnosi, smatrala je Elizabet.
Stariji sin Henri, naslednik imanja, već je sticao navike razmaženog i sklonog trošenju lenjivca, dok je mladi Džordž odmah postao njen zaštitnik. Sa njim se odmah razumela. Bio je nešto stariji od nje, ali ljubazan i predusretljiv, odmah se potrudio da joj boravak u njegovoj porodici ne padne teško.
Gospodin Evans bio je takođe ljubazan, ali on je retko boravio kod kuće. Uglavnom je putovao. On joj je bio poznat još iz detinjstva, pošto je bio očev poslovni partner i prijatelj. To je i bio razlog da mu je u oporuci ostavi na brigu, jer rođaka nije imala, lako imanje nije bilo previše udaljeno od Londona, muški članovi porodice samo ponekad bi ga udostojili posetom.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje