Nemoguća ljubav

Vikend ljubići

Slomljena i tužna, besciljno je hodala po negovanoj stazi, koja je od kneževske kuće za goste vodila do privatne plaže. Znači, za godinu dana moraće da se odrekne karijere u svetu mode.
Strogi knežević i njen dominantni otac preuzeli su planiranje njene budućnosti. Ali preostaje joj još dvanaest meseci da se proslavi u modnoj industriji i da u njoj postane poznato ime.
Deset godina su Aleksandros Pagonis i njegova porodica prihvatali poziv kneževske kuće Ferakis da se opuste na njihovom imanju i svaki put je bilo božanstveno. Pogotovo more, blistavo i u boji topaza, a talasi su se uz uljuljkujući šum valjali po peščanoj plaži.
Mirisni jasmin i bugenvilija obilno su cvetali u to doba godine, slatkom aromom ispunjavajući vazduh. Krševite planine veličanstveno su se uzdizale do neba bez oblaka, a na njihovim padinama rasle su masline i čempresi.
Život u ovom delu Evrope bio je opušten. Narod je poštovao kneževsku porodicu, pa je i Melinu dočekao raširenih ruku.
Kao tinejdžerki, budućnost joj je izgledala kao bajka dok su je paparaci fotografisali na svakom godišnjem sastanku sa zgodnim kneževićem, ali danas je znala više…

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje