733

Nepopravljiva

Vikend ljubići

Pre mnogo godina, Kili Branskom je šokirala svoj rodni grad poziranjem za duplericu, Ali ona se uvukla Noi Garfildu pod kožu mnogo prije toga – one noći kada ga je poljubila… A on nju odgurnuo. Kada se njih dvoje sretnu u Las Vegasu, ona odluči da mu se osveti za to odbijanje tako što će ga zavesti i ostaviti! Samo, on ima nešto drugačije planove…
****
Pomisao na seksualnu avanturu još uvek ga je neminovno navodila na razmišljanja o Keli, čak i posle deset godina. Teško mu je bilo da poveruje da je toliko vremena prošlo otkako je šokirala stanovnike njihovog malog mesta Saguaro, u Arizoni, time što je pozirala za duplericu magazina Maco. Još uvek je dobro pamtio kako je izgledala onako opružena, devetnaestogodišnja Keli koja se osmehivala njemu i stotinama hiljada drugih momaka. Rođena da bude razuzdana, takva je bila Keli Branskom.
Voleo bi da zna gde se sada nalazi. Možda je udata i ima troje dece, mada mu je teško to da zamisli. Verovatnije je da igra u nekom klubu sličnom onome pored koga je upravo prošao. Tako nešto vrlo lako može da zamisli.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se