Osnovana sumnja

Vikend ljubići

Kim je zastala, stavila ruke na kukove i kritički odmerila svoju vitku figuru u ogledalu. Tobože je nezadovoljno progundjala u znak negodovanja:
– Neću ovu haljinu ni u ludilu da obučem!
-Zašto, savršeno ti stoji!? Dodje mi da te uštinem od muke kada vidim kakvu liniju imaš!
– Zanimljivo, i ja imam istu ideju! Ljubomorna sam do bola na tebe, srećnice – nadovezala se Mel na komentar svoje prijateljice Kejt dok su, ne krijući malu dozu ženske zavisti, piljile u Kim kako se ogleda u ogledalu. Nije to bila prava zavist koja je mogla da poremeti čvrsto i pravo prijateljstvo njih tri, ali je bila iskrena reakcija.
Kim se namrštila i podigla ruku, a Kejt i Mel su se kikotale.
– Hej, dosta! Ti si se porodila pre nekoliko meseci, a ti srce, koji si beše mesec? Četvrti? Šta hoćeš, da budeš kao lutka sa naslovne strane? Može, ali u nekim trudničkim magazinima.
– Dušo, ovo je otrovni komentar – oglasila se Kejt kada se Mel isplazila ka Kim ne prestajući sa glasnim smehom.
– Devojka, pomirite se sa tim da savršeni muškarac znači i gubitak savršene linije. Znale ste za taj rizik i upustile ste se svojom voljom u to. Šta sad hoćete, da meni, jedinoj od svih nas koja je slobodna kao ptičica na grani, uskratite zadovoljstvo da se osećam ženski moćno, jer… – okrenula se ka ogledalu i nacerila se. – Bože! Stvarno izgledam sjajnoooo! To stvarno nije fer!


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje