1614

Samo s tobom želim da plešem

Vikend ljubići

Uspomene iz detinjstva navele su ledenu princezu da donese konačnu odluku

Viktorija Gerster bavi se umetničkim klizanjem i voli taj sport više od svega. Ne može da zamisli ništa lepše od dražesnog klizanja po ledu, i to najradije u naručju svog plesnog partnera Leona. Njih dvoje su i privatno par, a privlačnost između njih oseća se i kad su zajedno na zaleđenoj površini. Zbog toga je njihova menadžerka sasvim sigurna: ove godine oni će doživeti veliki uspeh na opštinskom takmičenju. Celog leta njih dvoje su trenirali za predstojeći događaj.
Kad je Viktorija i danas vezala svoje klizaljke da bi trenirala s Leonom, ni slutila nije da će je posmatrati poseban gledalac. I uskoro će stajati oči u oči s neznancem i taj susret rezultiraće posledicama koje neće ugroziti samo opštinsko takmičenje, nego i Viktorijino srce…
Viktorija Gerster je osećala da lebdi. Njene klizaljke jedva da su dodirivale led. Izvodila je piruetu za piruetom da bi konačno završila u naručju svog partnera Leona Burmajstera.
Iz zvučnika u ogromnoj dvorani za treniranje u Oberhauzenu odjekivala je brža verzija popularne „Habanere” iz opere „Karmen”. Bila je to savršena muzika za njihovu koreografiju.
Leon je ponovo pustio Viktoriju i to teška srca, kako se činilo, jer je glumio ljubavnika kao nijedan drugi. Njegova žudnja bukvalno se mogla osetiti. Međutim, možda je to bilo zato što Viktorija i Leon nisu bili par samo na ledu, nego i privatno. Njihova strast prenosila se i na zajedničko klizanje.
Viktorija je zauzda završnu pozu i muzika je utihnula. Za trenutak, par je nepomično stajao Viktorija je osetila Leonov dah na vratu i njego ve čvrste ruke, koje su je držale oko struka. Kao da je vreme stalo.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje