Šarmantni princ

Vikend ljubići

Kao zagovornik brisanja bilo kakvih razlika, medu ljudima, Konstans je dobro pazila da se ne ističe svojom titulom, ili bogatstvom, ili visokom društvenom pozicijom. Imala je, međutim, jedan hir, kome nije mogla da odoli: volela je da vozi dobra, kvalitetna i brza kola.
Znajući za to, roditelji su joj za punoletstvo kupili moćni bentli, sjajne, crne boje, sa plavim detaljima na točkovima i oko farova.
Ukrašen besprekornim tehničko-dizajnerskim komponentima, dostizao je brzinu i do 250 kilometara na sat. Sedišta su mu bila napravljena od najfinije kože, što je dodatno dizalo nivo luksuza. Pružala su osećaj neverovatne udobnosti.
Konstans je, najviše od svega, odgovaralo to što se osećala sigurno u njemu. Beskrajno je uživala vozeći ga, od Notingema do Londona. Kako nije želela da ga vozi po gradu, ostavila ga je u garaži gde je, pokriven ciradom, stajao četiri godine.
Bila je uzbuđena dok se pripremala da sedne u njega, izveze se iz grada, a onda se, velikom brzinom, upusti u vožnju pustim drumovima, koji su vodili do Notingema.
Kako je razdaljina, između dva grada, iznosila svega 120 milja, brzo je stigla do njoj tako poznatih i dragih predela. Pre skretanja na put, koji je vodio do njene kuče, svratila je u prodavnicu, kako bi članovima posluge kupila kvalitetne bombonjere. Već im je, prilikom prethodnog dolaska, donela suvenire iz Londona, tako da se, ovog puta, odlučila da ih obraduje slatkišima.
Zadržala se neplanirano dugo, jer se trudila da za svakoga odabere ono, što je znala da bi im se dopalo. Kada je ponovo sela u kola i izvezla se na ulicu, osetila je da nešto nije bilo u redu. Zaustavila se i izašla napolje. Lako je primetila da je guma, na jednom točku, bila isečena, i da je počela da ispušta vazduh.
Razočarano je uzdahnula, vratila se u kola i startovala motor. Vozila je veoma oprezno i polako, u potrazi za automehaničarskim servisom. Uvezla se u dvorište prvog, na koji je naišla.
Veoma brzo, u susret joj je krenuo tamnokosi mladić srednje visine, čiji je široki osmeh otkrivao savršene, bele zube. Radni kombinezon, koji je nosio, otkrivao je njegovo umereno mišičavo telo.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje