1831

Savršena žena

Vikend ljubići

Uspavala je dete i požurila u kupatilo da se istušira. Procenila je da joj je ostalo bar trideset minuta do dolaska njenog supruga, Ditera. Imala je dovoljno vremena da se dotera, i da obezbedi romantičnu atmosferu u njihovoj spavaćoj sobi. Pevušila je dok se tuširala, fenirala kosu i nanosila mleko za telo na kožu. Sa zadovoljstvom je obukla prozirnu i izrazito seksi spavaćicu koju je kupila pre nekoliko dana i za koju nikako nije uspevala da obezbedi priliku da je isproba.
Zbog obaveza oko domaćinstva i jednogodišnjeg sina, dešavalo se da, premorena, zaspi kada i dete, oko devet sati uveče. Odlazila bi u krevet bez snage da se presvuče, u majici sa flekama od dečije hrane, sa soknama na nogama i kosom uvezanom u rep. A kako je i Diter mnogo radio, nisu uspevali da pronađu vreme da se posvete jedno drugom. Hana nije mogla da se seti kada je poslednji put vodila ljubav sa svojim suprugom. Osećala je potrebu za njim, za njegovim poljupcima i dodirima. Vođenjem ljubavi bi uvek regenerisali bliskost koja ih je povezivala, i to je bilo ono što joj je nedostajalo. Te večeri je imala dovoljno energije da bude supruga i ljubavnica, da pokaže Diteru koliko je žudela za njim. Dan je provela mirno, bez napora, Adam je lako i brzo zaspao, a nova spavaćica ju je prosto mamila da je isproba.
Stajala joj je kao salivena. Otkrivala je sve lepote njenog tela i davala im notu izazovnosti. Iako nije imala naviku da nosi seksi odeću, te večeri se osećala kao srođena sa prozirnom spavaćicom. Smatrala je neukusnim da tako odevena dočeka Ditera, zbog čega je obukla i svileni ogrtač. Želela je da mu pravo iznenađenje priredi tek u spavaćoj sobi, u intimnoj atmosferi. Sa, obuzdavanim oduševljenjem je presvukla bračni krevet u satensku posteljinu boje dima. I ona je bila nova, i ona je čekala na priliku da se iskoristi u pravo vreme. Na komodu je stavila vazu sa sveže rezanim cvećem i upalila je dve aromatične sveće.
Sve je bilo spremno za Diterov dolazak. Sipala je sebi vino i smestila se na dvosed u dnevnoj sobi. Smejala se svom uzbuđenju, tome što je, po prvi put, ona pokretala inicijativu za vođenje ljubavi.


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje