9436

Požar strasti

Free ljubići

– Gospodine Estrada, znam da je u našem poslu neuobičajeno da trošimo vreme na razgovore uz čašicu ukoliko to nije neophodno, ali zahvalnost koju osećam prema vama nagnala me je da, ipak, odvojim nešto vremena za poseru, iskreno se nadajući da vas njome neću previše deranžirati.
– Migele Farini se po drugi put izvinjavao Alehandru, iako je bio jedan od njegovih najvažnijih i najbogatijih klijenata.
– Uveravam vas, gospodine Farini, da ste mi svojim dolaskom učinili ne samo čast, već i ogromno zadovoljstvo. Veoma retko imam priliku da se malo opustim sa svojim dugogodišnjim klijentima, da se ponekad zgrozim pred činjenicom u kojoj meri smo podlegli komunikacijskim izazovima kompjutera i telefonskih „sekretarica”, potpuno previđajući nezamenjive draži živih poslovnih kontakata. Utoliko me vaša poseta neizmerno raduje.
– Zahvaljujem na ljubaznosti i moram vam reći da sam ovamo došao ne samo zbog uobičajene potrebe za vašim dragocenim savetom u vezi s finansijskim ulaganjima, već i da vam se, na neki način, odužim za sve što ste za mene, kao vašeg klijenta, dosad učinili. Poznato vam je da ja veoma često, naročito preko zime, odmaram u svojoj vili u Alikanteu. Budući da je ona preko većeg dela leta slobodna, izuzev kada moj sin i kćerka u nju odu sa društvom, želeo sam da vam tamo ponudim gostoprimstvo u vreme vašeg letnjeg odmora. To je najmanje što mogu da učinim u ime naše sjajne poslovne saradnje i izvanrednih poslovnih poteza koje ste mi sugerisali, a na kojima sam odlično finansijski prošao.
Kliknite broj 2 za nastavak…

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje