414

Savršeno leto

Vikend ljubići

Postoje dani kada na ništa ne polazi za rukom i kada ne možemo da se oslobodimo sitnili pehova. Iako je imala jedan od takvih dana, Fiona Skenlon se nije predavala. I dalje je nastavljala da radi po planu, tako da je na kraju ipak uspela da pripremi odličnu zakusku, baš onakvu kakvu je želela za večerašnji prijem. Jedini problem bio je što je imala samo još pola sata da se dotera i sredi.
Zato se, pošto je još jednom sve pažljivo prokontrolisala, trčećim korakom uputila na sprat. Na brzinu se istuširala u prostranom kupatilu i čežnjivo uzdahnula pomislivši kako bi bilo Iepo da ostane u kadi satima. Brzo je navukla meki frotirski ogrtač i pogledala se u ogledalo. Znala je da će njena kestenjasta kosa naprosto „podivljali” i strašno se ukovrdžati ako je bude sušila fenom, ali nije imala drugog izbora. Pomerila je prekidač na najjaču brzinu i počela da je suši. I zaista – kovrdže su se brzo pojavljivale jedna za drugom. Uskoro je njeno lepo duguljasto lice bilo uokvireno pravom „lavljom grivom”. Ponovo je uzdahnula, a njene prekrasne zelene oči bademastog oblika sevnule su zbog nezadovoljstva i besa. Dok je gledala u ogledalo setila se Emeta i na usnama joj se pojavio osmeh nelagodnosti.
Naime, njen suprug nije voleo kada je u takvom izdanju. Za njega je to bilo previše neformalno, izazivački i slobodno. Tvrdio je da joj takav izgled ne priliči, da se ne slaže sa njenim karakterom niti sa njom samom.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje