Sela Brejšn – Na podijumu slasti

Free ljubići

Ni sam nije umeo da objasni šta ga je navelo da sasvim tiho. gotovo nečujno, priđe otvorenim vratima kancelarije Kenzi Monahan. Verovatno naklonost bogova, pomislio je, suočen sa prizorom koji je mogao da predstavlja praznik za muške oči.
Koristed pauzu na svoj nadn i uverena da ju je štitilo prisustvo asistentkinje. Kenzi Monahan je sedela u fotelji sa podignutim nogama oslonjenjim na sto. Pričala je telefonom i igrala se pramenovima svoje duge. kestenjaste kose. Oči su joj bile zatvorene, dok joj je osmeh ukrašavao usne. Po tome se videk) da je vodila privatan razgovor, verovatno intimne prirode.
Gorman je procenio da odavno nije video tako lepu i privlačnu ženu. A on ih je sretao mnogo. Bio je ljubitelj lepih žena. Nimalo se nije obazirao na teorije koje su favonzovale unutrašnju lepotu, ličnost, karakter, duhovnost. Ne. on je voleo žene koje su se odlikovale fizičkom lepotom. koje su bile vitke, zanosno građene, sa dugim nogama, besprekomim grudima i lepim licima. Jedino je sa takvim ženama mogao maksimalno da uživa u burnim seksualnim igrama. U te igre su mogle da se upuste isključivo samouverene žene. estetski savršenih tela. Odbijale su ga .stidljivice”, kao i žene čija tela nisu bila dovoljno elastična.
Kenzi Monahan je. po Gormanovim procenama. bila kao stvorena za poze koje je favorizovao u seksualnim igrama. Zato je odlučio da je osvoji.

KLIKNI NA BROJ 2 za nastavak

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje