Sjaj u tvojim očima

Vikend ljubići

Obični smrtnik doživljava svet bogatih kao bleštav, šarolik, opušten, a kad iskrsne problem, paralije ga rešavaju novcem: kod njih nigde ne zapinje, pa bogataši nemaju razloga za brigu. Ali takav kliše nije primenljiv na svakoga s dubljim džepom, znala je to En. čvrsto je stajala obema nogama na zemlji i nije gajila predrasude da je tajkunima novac pao s neba. Naime, retko se dešavalo da nekome srečniku rođak-samotnjak pred kraj života ostavi enormno bogatstvo. Zato se nije uzdala u sreču, več se latila posla da obezbedi sebi pristojan život.
Znala je da joj, s tim u vezi, predstoji težak sastanak, za koji se psihički pripremila. Reč je o Marku Zanetiju, mladom i vispremnom tajkunu, čijim životom se bave tiražni tabloidi u okruženju. O vrednosti njegove poslovne imperije En je znala toliko da je težak kao brod, ali je saznala i to da je Marko neprijatan sagovornik. Uvek i u svemu njegova reč morala je biti poslednja. Duboko u duši En je znala da je Marku Zanetiju verovatno potreban rotvajler ili dobro dresirana argentinska doga na recepciji, jer samo tako može ostati zaštićen u svom svetilištu.
En nikada nije srela tog čoveka, ali je već radila za njega, i nije morala da bude genije da bi shvatila kakav je on zapravo: arogantan, zgodan i moćan. Težak na izveštačenom šarmu, lak na spontanosti, tip koji nije olako davao sud o drugima. En će se sastati s njim u teretani i moraće da vodi računa o vremenu, koje ovoga puta ne radi za nju. Ali kad je zakoračila u velelepnu poslovnu zgradu, to još nije znala…

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje