Slobodna leptirica

Vikend ljubići

Ovo je pravo blaženstvo, pomislila je. Kada bih sada umrla, umrla bih srećna
Iste se sekunde prisetila da je istu misao imala u njegovom naručju pre par godina dok su plesali na Telminom i Stivenovom venčanju.
Tada je prvi put poželela da se i sama uda i to baš za Džozefa. Dok je plesala u njegovom naručju, tiho je zaplakala On je pogrešno protumado njene suze i počeo da je zadirkuje što plače jer se boji da je njena drugarica udajom izgubila slobodu Međutim, plakala je iz više razloga Sama je u kratkom braku doživela fijasko. Pored toga znala je da svoja osećanja prema Džozefu mora kriti, jer je on nije razumeo ni dok su bili mnogo mlađi, mada je ona iz nekog čudnog razloga verovala da je upravo on pravi partner za nju.

Kada je došlo vreme da mlada svoj buket baci drugaricama, Marla se uplašila, pošto je leteo baš u njenom pravcu i izmakla se. te je buket uhvatila jedna druga devojka koja se par mesea kasnije udala, a Marli je preostalo da se pita šta bi se desilo da je tada imala samo malo više hrabrosti.
Sve joj je to ponovo proletelo kroz glavu dok je ponovo bila u Džozefovom naručju. Privila se uz njega, prepuštajući se lepoti trenutka.
Mnogo kasnije kada je muzika prestala i svi počeli da se razilaze, Džozef je poljubio.
Bila je presrećna.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje