U potrazi za rajem

Vikend ljubići

Lukas je pogledao na sat, rezignirano uzdahnuvši. Predugo je čekao da mu se Nensi pridruži, pa ga je počela hvatati nervoza. U početku je smatrao daje njena prirodnost šarmantna. Želela je da s njim provede svaki trenutak. Čak ni u kupatilu nije mogao odvojiti ruke s nje.
Bila je luda za njim i neverovatno draga i privržena. Nikad nije sreo ženu koja je tako slobodno izražavala emocije kao ona. Jednostavno, bila je iskrena i prirodna.
Tako ju je on doživljavao.
Kad su se vratili u London, odjednom se sve promenilo.
Odjednom je postala slična ženama, s kojima je on inače provodio vreme. Bilo joj je važno kako izgleda i tome se posvetila. Nikad nije bila kod kuće, pa ga ni to više nije iznenađivalo. Neverovatno mnogo vremena provodila je u kozmetičkim salonima, a uveče su trčali sa zabave na zabavu. I provodila je sate tragajući za svojim fotografijama u trač-magazinima.
Lukas se ponovo bacio na posao, činilo mu se da ne poznaje ženu kojom se oženio. Potpuno se promenila.
A sad se činilo da joj izgled više nije važan. Ko će razumeti žene?, pitao se, udobnije se namestivši i ispruživši duge noge.
Srce mu se stegnulo kad je pogledao usnulo dete, koje je majka napustila i pokušala da zloupotrebi.
Ne, ne treba sad time da razbija glavu.
Energično je izvukao mobilni iz džepa i u tom trenutku čuo je nekakav šum. Podigao je glavu ugledavši Nensi, koja je stajala u vratima garderobe.
Odmah je vratio mobilni natrag u džep.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje