5991

Uhvati dugu

Free ljubići

Njegovo je cinično lice posjedovalo zlu ljepotu palog anđela. Oči su mu bile maslinastozelene kao oči vješca koji zna zazivati i đavole i anđele. Kad je susrela njegov pogled preko sobe pune ljudi, Kendri zastane dah, i prsti joj nehotice čvršće stisnu držak čaše s pjenušcem. Njegov je pogled hipnotizirao. Osjetila je kao da je obavija sjajno magnetsko polje. Odjednom je bila slaba i bespomoćna. Onda mu se muškarac koji je stajao pokraj njega obrati, i Damon pogleda prema njemu, te oslobodi njezin pogled. Oslobodi? Zaboga, večeras joj mašta zaista radi! Vjerojatno je umornija nego što joj se čini. Doduše, Joel Damon poznat je kao izvanredan filmski režiser, ali u njemu ipak nije bilo ničega natprirodnog. Pratio ga je glas o mnogobrojnim pustolovinama sa ženama, upadljivim čak i po slobodnim mjerilima kakva su važila u Tinsel Townu. Uporan, žarki pogled koji joj je uputio bio je samo ocjenjivanje muškarca-grabežljivca u potrazi za novim plijenom.
Morala se već naviknuti na takve poglede.Rukom je odsutno protrljala bolno mjesto u križima. Čim je postala svjesna što radi, brzo povuče ruku. Večeras se glupo ponaša. Ovdje je previše ljudi koji je poznaju i koji će točno protumačiti taj sitni znak slabosti, a to je morala izbjeći po svaku cijenu. Mora izdržati dok ne počne djelovati sredstvo protiv bolova, koje je uzela prije petnaest minuta. Sada joj se činilo kako neće moći izdržati.
– Večeras si divna – javi joj se Dave Balding.
– I ti, Dave! – nasmiješi se ona vedro. -Još te, mislim, nisam vidjela u smokingu, zaista si elegantan!
On napravi grimasu.
– Hajde, hajde, Ken, ne zadirkuj me! Previše se dugo poznajemo, pa ne mogu to progutati. – Plave su mu oči toplo sjale kad se potapšao po okruglom trbuhu.
ČITAJ LJUBIĆ OVDE

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje