Stvorena za greh

Vikend ljubići

Dugu, plavu kosu je bila pokupila u punđu. Imala je lepa, prava ramena, uzan struk i ženstvene kukove. Ipak, to lepo žensko telo nije bilo slabo. On je to osetio po čvrstom stisku njene šake kada su se prvi put rukovali. Tada je saznao da je Leona trenirala atletiku i da je kao devojčica osvajala medalje, ali da nije nastavila dalju sportsku karijeru kada je upisala fakultet.
Iz tog naizgled krhkog tela kuljala je energija koja nije mogla da ostane neprimećena. Isto tako saznao je da su u televiziji počele da kruže priče o njihovoj ljubavnoj vezi, kao i to da ih ona nije demantovala. I to mu se dopalo, jer nije trošila svoju energiju na tračeve i gluposti. Bila je sigurna u sebe i to što radi.
Leona je nekoliko puta zatreptala jer je svetio koje je ulazilo kroz prozor zasmetalo. Osetila se nelagodno zbog toga i u očima su joj zacaklile suze. Morala je da se pomeri i spusti glavu. To joj je poremetilo koncentraciju i držanje tela koje je pripremila kada je ulazila u zgradu. U telo joj se uvukla nervoza. Nije volela taj osećaj.
Istina je bila da se Leona osećala veoma nesigurno, ali da nije želela da to pokaže. Vredali su je pogledi i priče, ali nije želela da drugima da do znanja da to utiče na nju.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se