Zalog za budućnost

Vikend ljubići

Džoana je sela i zatvorila oči, ignorišući pokušaje tog čoveka da uspostavi razgovor. Blagajnik je nešto progunđao i otišao u malu garderobu koja se nalazila pored šaltera.
Njoj je laknulo kada je shvatila da je on odustao od pokušaja da nastavi razgovor s njom. Trebalo joj je mira i tišine da razmisli. Prsti su joj čvrsto stegli malu torbicu koja joj je bila u krilu i ona je odjednom postala svesna njene sadržine. Imala je samo dva dolara i sedamnaest centi, što nije bilo dovoljno ni za neki pristojan obrok, a kamoli za prenoćište.
Ali tada, dok je mislila samo na to kako uspešno da pobegne, nije imala vremena da misli i na novac. Imala je sreće što je uspela i dovde da stigne.
Šteta što je morala da napusti Denver. Volela je taj užurbani grad prepun nebodera. Ali, da se sklonila kod nekih od svojih prijatelja znala je da bi je Džerald vrlo brzo otkrio.
Bila je sigurna da će poslati nekoliko svojih snažnih momaka da je pronađu čim vidi da mu nedostaje jedna fascikla i kada vidi da nje nema. Ta fascikla koja je vredela čitavo bogatstvo, a koja se odnosila na neka nalazišta nafte, bila je dovoljan razlog da on organizuje poteru za njom, a da ne pominje njegov povređeni ponos muškarca. On je bio toliko siguran da će je na kraju ubediti da ode s njim u krevet.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje